eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

FOTO: Selfiemeister zasahuje!

Autor:
Datum: 6. 10. 2014

Utkání německé nejvyšší soutěže mezi hvězdným Bayernem a Hannoverem nabídl nejen úžasnou gólovou podívanou, ale ještě něco navíc… Lewandowski opět prokázal jak má rád své fanoušky a vůbec fans svého týmu. Po jednom z jeho gólů se neváhal rozběhnout k jedné z tribun a pomocí telefonu jednoho z fanoušků vytvořit naprosto orginální selfie.

Tato novinka se stala doslova fenoménem. Nedávno se svým nejnovějším „selfíčkem“ pochlubil i spoluhráč Neuer. Selfiemeister, tak by si útočník ve službáh mnichovského giganta mohl říkat. Podobné snímky vznikly již dříve, např. před utkáním, po něm nebo třeba i s nějakou trofejí.

Ale, aby se hráč přímo při zápase doběhl vyfotit se svými obdivovateli… neskutečné. Co se týče pravidel, tak kupodivu mu sudí ani nedal žlutou kartu. Na druhou stranu, dres si nesundal a o pořizování snímků během hry se nejspíš v nějakých regulích taky nedočtete.

instagram.com/fcb

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/lewy, instagram.com/fcb)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace