eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

3x VIDEO: Z toho jde mráz po zádech! Lewandowski si užil bouřlivou rozlučku

Autor:
Datum: 7. 5. 2014

Ta zpráva se žádnému fanouškovi Dortmundu ale vůbec nelíbila. Z letošního kalendářního roku uběhlo jen pár dní a dlouho očekávaný přestup byl potvrzen – Robert Lewandowski v létě posílí Bayernu Mnichov. Na rozdíl od Maria Götzeho, jehož dresy fanoušci pálili a nazvývali ho zrádcem, se polský kanonýr dočkal krásného rozloučení.

dortmund_logoLewandowski se rozloučil v posledním domácím utkání bundesligové sezony proti Hoffenheimu (3:2). Ještě před výkopem obdržel od vedení pamětní desku, na ní nechyběly momentky z milníků a největších úspěchů, na které v klubu z Vestfálska dosáhl.

Obrovský aplaus 80 tisícovek diváků sklidil v nastaveném čase, kdy ho na hrací ploše nahradil talent Julian Schieber. To nejlepší ale přišlo až po závěrečném hvizdu.


Doporučujeme: 5x GIF: To je snajpr! Podívejte se na to nejlepší z dílny Lewandowského


Lewandowski ihned zamířil k legendární tribuně „Jih“, která dojatého útočníka vytleskala a hromadně skandovala jeho jméno. A není se co diviti. Lewandowski střílel jeden gól za druhým, Dortmundu pomohl ke dvěma bundesligovým titulům a tým dotáhl do finále Ligy mistrů.

Sám poté fanoušků Borussie vysekl hlubokou poklonu

-pha-
zdroj foto: bvb.de


NEPŘEHLÉDNĚTE:

VIDEO: První Neymarův repre gól? Už 4 roky stará záležitost

5x FOTO: Tohle je největší miláček Balotelliho! Víte, o koho jde?

VIDEO: Reus zkoušel břevna, ala Ronaldinho! Jak ale dopadl?

5x FOTO: Nejcennější trofeje CR7! Co všechno má ve své sbírce?

Reklama


Komentáře


One Comment

  1. Pingback: VIDEO: Lewandowski králem střelců! Hranici 20 gólů pokořil lahůdkou - Robert Lewandowski - Robert Lewandowski

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace