eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

FOTO: Už jste viděli, co skrývá Lewy v kufru?

Autor:
Datum: 29. 10. 2014

Obsah osobního kufříku každého hráče je většinou dosti podobného rázu. Nějaký ten kus oblečení, dále některé z mnoha druhů zařízení pro poslech hudby a samozřejmě taška s osobními věcmi.

To však není případ polského útočníka ve službách mnichovského Bayernu. Lewandowski si ssebou na nedávný výjezd přibalil ještě jeden, velice důležitý kousek. Řeč je o nové knize jeho manželky Anny. Ta se již delší dobu zabývá zdravým životním stylem. Obsah tohoto výtisku je jasně patrný už podle (volně přeloženého)  názvu – Žít zdravě a aktivně.

Je to přirozený krok v jejím dosavadním snažení. Útočníkův protějšek rozhodně není žádný „věšák na oblečení“ co vymete kdejaký klub. Právě naopak, tahle na první pohled křehká „dívenka“ se již delší dobu věnuje fitness cvičení a dokonce i karate.

U našich sousedů si v ničem nezavdá se svým přece jen slavnějším mužem. I tak je však ve své domovině celkem populární a je příkladem pro ostatní dívky. Počet lajků na jejím facebookovém profilu vysoko přesahuje 300 000 hranici. Lewandowski na ni může být právem hrdý.

10450842_832742373437819_1563109220492062080_n

fcb.com/AnnaLewandowska

 

Jan Hon
(zdroj fotky: facebook.com/lewy, AnnaLewandowska)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace