eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Lewy se v Bayernu ještě neohřál a už předvádí tohle…

Autor:
Datum: 26. 8. 2014

První zářijový den uplynou přesně dva měsíce od doby, kdy jeden z nejlepších evropských útočníků přestoupil do Bayernu Mnichov. Během prvních dvou mistrovských zápasů se mezi střelce sice nezapsal, přesto se v novém dresu rozjel famózně. Jestli před sezonou někdo pochyboval o tom, zda dokáže nahradit Mandžukiče, tak následující záběry dávají jasnou odpověď!

Zcela upřímně a otevřeně říkám, že po většinu času sledování videa mám problémy se zavíráním úst. Ano, podobné kousky předváděl již v barvách Dortmundu, ale něco mi říká, že až teprve v Allianz aréně rozkvete jeho potenciál naplno. Aby taky ne, k ruce má asi ty nejlepší podmínky co současný fotbal nabízí.

Nejmodernější zázemí, šest čerstvých mistrů světa, plus kouče, který dovedl slavnou Barcelonu na světový trůn. Řekněte sami, může si přát něco víc?! Pokud bude v podobných, ne-li lepších výkonech pokračovat, může si on i vedení bavorského giganta gratulovat.

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/rl9)


Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace